Boding och Hanse ordnar event

Boding Segel slår upp portarna den 24 maj till segelmakeriet på Dalarövägen 37C i Handen, (tel: 08-745 12 20) för att bidra till att rivstarta ”nya” Svenska Hanseklubben. Ju fler vi blir desto trevligare!

Temat för kvällen är ”modern segelföring på Hanse”!
Hur ska nöjesseglare resonera och prioritera när segel ska uppdateras för att få ut Hansebåtens höga seglingspotential?
Det är få båtar som liksom Hanse kan få en så fantastisk effektskillnad med ny självslående fock! Boding utlovar fina introduktionserbjudanden på självslående fock och rullgennaker för Hanseägare som vill sätta fart på båten redan till sommaren 2016.
Likaså erbjuds medlemmar i nya Svenska Hanseklubben ett tillfälligt generöst medlemserbjudande på segelkapell (rullgenuakapell, lazybag och sprayhood).

Framför allt är syftet att vi Hanseägare träffas under trevliga former och utbyter erfarenheter och har kul tillsammans.

Program
18.00 Lättare förtäring. Segelmakare på plats i butik och på segelmakerigolv om det finns frågor 18.30 Boding Segel berättar om hur modern segelföring optimalt ser ut på Hanse.
19.30 Paus & Kaffe
20.00- Chans att utveckla frågor. Vi klämmer och känner på segel, kapell och rullsystem på segelmakerigolvet.

Mycket välkomna!
Det är kul om vi blir så många som möjligt – Så boka in detta i era kalendrar och hjälp gärna till att få med era seglarkompisar som är Hanseägare.

Anmäl er till info@hanseklubben.se senast den 20 maj