Möt Olivia, 23 år, som ska segla ensam över Atlanten

Välkomna till årets första event i Hanseklubbens regi: Ensamseglaren Olivia Dellow berättar om sitt spännande projekt.
Plus råd om rigg och segel från Bodings och Seldéns experter om hur man klarar en tuff havssegling.

När: 25 januari 2017 kl 18
Var: Bodings segelloft på Dalarövägen 37C i Handen
Hur: Anmälan på info@hanseklubben.se.

Olivia Dellow 23 år ung kastar loss 2017 för en solosegling över Atlanten i en över 30 år gammal Laurin 31. Den 25 januari berättar Olivia om vem hon är, varför hon ska segla ensam över Atlanten och hur hon förbereder sig och båten.

Två av Olivias sponsorer (Boding Segel och Seldén Mast)  finns också på scen för att berätta hur segel, rigg och däckbeslag arrangeras för att möta krav på säkerhet och hanterbarhet för en solosegling över ett av världens tuffaste hav.

PROGRAM
18.00-18.30 Incheck, macka och dryck. Segelmakare från Boding Segel och riggare från Seldén på plats i butik och på segelmakerigolv om det finns frågor.

18.30-19.30 Olivia presenterar sitt projekt FlorenceOlivia – solosegling över Atlanten och sen segla in till New York. I en över 30 år gammal Laurin 31.
Jonas Boding (Boding Segel) och Andreas Landahl (Seldén Mast) berättar hur segel och rigg optimeras för enkel och säker hantering.

19.30-20.00 Paus & Kaffe

20.00 Shopping och individuella samtal. Tag med slitna eller otillräckliga akterstag, taljor, block skot, fall etc. Vi kommer att ha både riggare, repmakare och segelmakare på plats som kan uppdatera direkt på plats. Vi kommer självklart ha kvällsunika erbjudanden på samtliga produkter från Seldén (Furlex rullsystem, block etc), Robline och Boding Segel. Meningen är att få hjälp rakt över disk till ett riktigt bra pris.

Anmälan på info@hanseklubben.se. Adressen är Dalarövägen 37C, 136 45 Handen.
Tel: 08-745 12 20.

Varmt välkomna