Hanse ladies bjuder in till middag

Hör upp alla Hanse ladies – nu är det dags att ses igen! Boka in den 4 april i kalendern och förbered dig på en trevlig kväll.

Hej igen alla Hanse ladies, trots att det ännu är lite mörkt och tråkigt ute så dröjer det inte alltför länge innan båtsäsongen kommer igång igen. Härligt eller hur?

Förra året anordnades det en Hanse ladies träff som blev väldigt lyckosam och där vi utbytte segling/båtlivs erfarenheter med varandra sett ur ett kvinnligt perspektiv. Prata om att kvinnor kan.

Hanse Ladies träffades första gången våren 2016.
Foto: Hanse Ladies träff 2016.

Vi som tog initiativet till träffen var Yvonne, Jenny och Siv, eftersom träffen blev så lyckad hoppas vi att ni tycker det skulle vara kul att ses igen.

Förra året diskuterades eventuella önskemål för våra träffar och då tyckte de flesta att det bara var roligt att träffas och ta ett glas vin och äta en bit god mat tillsammans.

Men ett önskemål som framkom var att lära sig mer om säkerhet ombord och eftersom det finns mycket som kan hända ombord på en båt så är ämnet både stort och viktigt.
Utifrån ämnets omfattning har vi (Y,J och S) framfört önskemålet till styrelsen om att anordna en gemensam träff.

Styrelsen har tittat på detta och har också hittat en sakkunnig person som förhoppningsvis kan ge oss bra kunskaper att ta med ombord. Som oftast när det gäller duktiga personer är det svårt att hitta ett datum som passar och så har det varit även med den här personen. Men skam den som ger sig, styrelsen arbetar vidare med att hitta ett datum, så ge inte upp.

Mer information kommer att finnas på klubbens hemsida och kanske det även skickas ut en separat inbjudan när det blir så dags. Ett tips är att kolla hemsidan lite då och då.

Datum för vår träff är tisdag den 4 april klockan 18.15 och vi träffas på restaurang Internationella Pressklubben som ligger på Vasagatan 50.

Anmälan gör du enklast till siv.widholm@telia.com eller mobil 0706931046 senast torsdag den 30 mars. Känner du till någon nybliven kvinnlig Hanseägare så sprid då gärna den här inbjudan vidare.

Varmt välkomna till ännu en träff önskar Yvonne, Jenny och Siv.