Vår bästa tid är nu …

Som både skärgårdsintresserade och Hansebåtsägare är det lätt att hålla med om inledningen till Jan Malmsjös populära 80-talssång när midsommarhelgen nu står inför dörren och semestrarna tar sin början. Det är detta vi väntat på!

Hanseklubbens styrelse vill önska er alla en fin seglingssommar och samtidigt hoppas att vi ser varann ute i våra skärgårdar, på västkusten, ostkusten eller längst norrlandskusten. Vi känner igen våra blåa klubbvimplar eller hittar varann via vår nya Facebookgrupp Svenska Hanseklubben. Nu med 87 medlemmar.

Vi vill flagga för våra kommande höstaktiviteter. Vi har vår Sandhamnsträff den 16-17 september där vi möts kl 13.00 på lördagen ute på Lökholmen. Mer info finner ni på hemsidan och Facebookgruppen.

Vår Ålandskryssning går av stapeln fredagen den 20 oktober, denna gång med Birka Express. Ett socialt event där vi lär känna varandra och även med besök på bryggan och maskinrummet samt kanske höra ett spännande föredrag om förra årets ARC.

Då nu ett flertal av klubbens medlemmar är Västkustbor eller har sina båtar där hoppas vi att klubben kan komma igång med givande och spännande aktiviteter även där. Hör gärna av er till någon av oss i styrelsen med tankar och idéer så kan vi försöka ordna något tillsammans.

När ni känner behov av andra Hansekompisar – dela gärna med er av er position på facebookgruppen i sommar så kanske vi dyker upp.

Till dess …

Trevlig sommar önskar Hanseklubbens styrelse genom sin ordförande
Göran Heintz